perjantai 19. helmikuuta 2016

Tuliaisia ja uusia kuvioita

Johan on taas ollut viikko! Treenit kulkeneet aika puoliteholla ja fiilis ollut muutenkin aika laiskanpulskea.. Tämän viikon hammaslääkärikäynnillä tosin saattoi olla osuutta tähän hieman kipeään olotilaan myös.. :S Onneksi torstaina oli kuitenkin ihan mahtavat thainyrkkeilyreenit plus tunnin lenkki vielä päälle, ettei ihan löysäilyksi mennyt ;)

No jos jotain huonoa, niin on jotain hyvääkin ;) Äitini palasi sunnuntaina parin viikon Miamin reissultaan ja toi mukaan meille ison kasan ihania tuliaisia <3 


Toinen hyvä asia on se, että löysin itselleni uuden kivan kuntosalin jonne hankin ensi maanantaina jäsenyyden ja pääsen pistämään treeneihin kunnon turbovaihteen taas päälle ja vaihtelu virkistää aina!

Tulipa viimeinkin hankittua myös uusi blenderi, kun vanha sanoi itsensä hyvin rumasti ja äänekkäästi irti. Minähän en pärjää ilman blenderiä, koska tarvitsen joka aamuisen smoothieni käynnistämään päivän kunnolla. Tottakai kaikki koneet hajoaa juuri silloin kun sitä vähiten haluaa. Niinpä sitten tulikin kiire Prismaan ja poikaystävä mukaan kantajaksi ;) Noh, nyt taas toimii ja elämä hymyilee. 




Nyt rentouttavan ja rauhallisen viikonlopun viettoon hyvän ja terveellisen ruuan ja leffojen pariin :) Ensi kertaan siis ja älkää aiheuttako liian pahaa viikonloppuoloa itsellenne ;)
Enjoy feeling good!

VINK! Puhdistamon uudet puhdas snackit, super hyviä ja terveellisiä, sopii gluteenittomaan ja maidottomaan ruokavalioon myös.

Näissä maisemissa tänään, talvitalvi.

<3: Tiina

Ei kommentteja: