torstai 24. toukokuuta 2018

RESSIÄ PUKKAA!

Viime viikko on ollut yhtä tunteiden vuoristorataa. Uuden Espanjan asuntomme vuokrasopimus on nyt allekirjoitettu ja kaikki muutkin järjestelyt alkavat hiljalleen valmistua. Asioiden hoitaminen ei kuitenkaan ole ollut helppoa ja välillä on ollut todella turhautunut fiilis. Itse olen niin tunteet edellä eläjä ja tilanteet imaisevat mut mukaansa aina täysillä. Jos joku asia onnistuu, olen super iloinen ja jos taas menee päin mäntyä, niin sitä märehditään koko päivä tai useampiakin. Vaikka asiat ovatkin nyt hiljalleen alkaneet edistyä ja järjestyä, niin tietynlainen stressitila on jäänyt kroppaan päälle silti. Huominen reggaeton -tanssiesityksemme ei myöskään ainakaan helpota jännitystä ;)


Mutta kyllä tämä kevät on mennyt äkkiä! Vaikka välillä on tuntunut, että aika matelee eikä hommat etene koskaan, niin tässä sitä nyt ollaan. Espanjan uusi koti ja työharjoittelu ovat jo ihan nurkan takana ja luvassa paljon kaikkea hauskaa puuhaa siellä auringon alla. Vielä vähän kouluasioiden hoitoa, turhan tavaran ja vaatteiden myymistä pesämunan kasvattamiseksi (ja koska kaikki ei mahdu varastoon kuitenkaan), sukulaisten ja ystävien kanssa oleilua. Läksiäiset tulikin jo vietettyä, ihanassa keskustan pienessä bistrossa hyvässä seurassa. Vaikka valitettavasti kaikkia niitä tärkeitä ihmisiä ei enää ehdi ennen lähtöä välttämättä nähdä, niin emme me loppuiäksi (ainakaan vielä) ole lähdössä. 

Vaikka hirveä siitepölyallergia on vaivannut viime aikoina jälleen, niin on ollut pitkästä aikaa ihana fiilistellä myös hieman Suomen luontoa. Kesämaisemat ja kesäisen Suomen tuoksu, järvinäköalat ja omalla parvekkeella auringosta nauttiminen. Näitä ihastelee nyt hieman eri tavalla, kun seuraavat kuukaudet tullaan viettämään ihan toisissa maisemissa. Toki itse olen enemmän meri+palmu -ihminen, mutta nyt on ollut mukava nauttia näistä jo itsestäänselvyytenä pidetyistä oman maan maisemista. (Mitään luontoon liittyvää ei saa pitää itsestäänselvyytenä, kaikki muuttuu alati ja valitettavasti ei aina parempaan päin).

Hyvää kesäpäivää!


<3: Tiina Johanna


Ei kommentteja: