tiistai 22. marraskuuta 2016

PIKKU KUULUMISIA..

No hyvää päivää! 
Viikonloppu meni taas kouluttautumisen parissa, jonka vuoksi olin eilen niin väsynyt vielä ettei edes huvittanut blogitekstiä ajatellakaan. Viime viikkokin meni töiden parissa, jotta saisi kaiken hoidettua ennen viikonlopun koulutusreissua Helsinkiin. Vielä on ollut uusiin työ-aikatauluihin totuttelua, joten vähän ollut pientä kaaosta ja ajankäytön ongelmaa ilmassa tässä. :D Kyllä se siitä. Eilen sain vihdoin aikaiseksi suunniteltua hieman omaa kalenteria eteenpäin, että saa treenit, työt ja opiskelukuviot sopimaan järkevästi yhteen. Treeniohjelmaakin tuli vähän muokattua tilanteeseen sopivammaksi. :)

Tänään oli ihana nukkua pitkään. Vaikka olen aamu-ihminen, en tykkää herätä herätyskelloon ennen aikojani. Kukapa tykkäisi :D Nyt sain vetää kaffet naamariin rauhassa ja katsella brittisarjoja yli pitkään ja miettiä päivän ohjelmaa. Luvassa pyykkausta, blogia, oppimateriaalien läpikäyntiä ja tietenkin reggaetonia ja treeniä vielä illasta. Mahtava vapaapäivä :)





Tosiaan, viikonlopun treenikoulutus. Se oli kannattava reissu. Halusin saada vähän kertausta ja pientä extraoppia  tähän väliin, koska rupesi pieni epävarmuus omaa osaamista kohtaan iskemään kaiken tietomäärän keskellä. Halusin kerrata kokonaisvaltaisesti asioita ja eihän siitä haittaa ole koskaan ;) Oli myös hieno huomata, että kyllähän minä tämän osaan ja tämän minä jo tiedän! Ymmärsi asiat hieman paremmin toisella kertaa kun on jo ehtinyt pohjalle sulatella etukäteen informaatiota. Nyt voi vähän uudella boostilla jatkaa omaa tekemistään ja muutaman viikon päästä taas lisää koulunpenkkiä tiedossa. Tämä vaan on niin mahtava ja alati kasvava ala, josta on hyötyä niin monella eri tavalla. Sekä itselle että muille. ;)





Nyt jatkan vapaapäivän viettoa, hyvin ansaitusti!
<3: Tiina




Ei kommentteja: