torstai 11. elokuuta 2016

HARD WORK PAYS OFF

Viime kirjoituksesta hieman aikaa. Mihin se kesäkin jo meni? :D Kaikki omat energiat on tullut nyt keskitettyä opiskeluun ja harjoitteluun sekä treeniin. Siinähän se kesä sitten meni. Kovaa työtä on tullut paiskittua, että pääsisi tavoitteisiin. Vihdoinkin se kova duuni palkittiin ja kuntosalivalmentajan näyttökokeesta mentiin kirkkaasti läpi, fiilis oli ihan mahtava! Vihdoinkin, onnea minä!




Vielä teoriakokeen suorittaminen ja sitten voin alkaa suunnittelemaan työkuvioita ihan konkreettisesti ja mihin suuntaan se oma juttu sitten viekään. Opinnot jatkuvat vielä ja osaaminen syventyy koko ajan, kohti PT:tä mennään. Ja sitä kun muutama jo on kyselleet, niin käytännön asioiden selvittyä voin pikku hiljaa alkaa työn pariin ja tekemään saliohjelmia ja treeniohjelmia. Oman osaamisen rajoissa vielä tietenkin. Asiasta lisää sitten kun sen aika tulee. :)




Nyt kun näyttökoe on suoritettu, pääsi vihdoin myös tekemään omia treenejä ihan vain itseään varten eikä harjoittelemisen ja opiskelun kannalta. Hirveästi viime viikolla uhosin, että en ainakaan viikkoon mene salille näytön jälkeen, mutta eihän mua sieltä saa millään pysymään poissa :D Heti piti koulutusviikonlopun jälkeen ampaista puskeen vähän rautaa. Alkuviikosta sain päähäni pitkästä aikaa tunkea itseni myös zumba -tunnille, heittää aivot narikkaan ja vaan heilua ja hikoilla toisen käskyjen alla. Tänään käytiin myös kaverin kanssa tekemässä kunnon porrastreeniä ja lenkkiä vanhoilla kotikulmillani Pispalassa. Nyt on kaikkensa antanut olo, ja kello tulee kohta vasta kolme iltapäivällä. Bueno! ;)




Askel askeleelta kohti unelmia, ja jokainen askel merkitsee.

<3: Tiina



Ei kommentteja: