maanantai 27. kesäkuuta 2016

HYVÄN OLON JA IHON ALOE

Olen aina ollut kiinnostunut hyvinvoinnista niin ulkoisessa kuin sisäisessä mielessä. Nyt olen löytänyt myös ihan mahtavan uuden aluevaltauksen itselleni, joka vihdoinkin edustaa omia arvojani ja jonka takana voin seistä hyvillä mielin niin hyvinvoinnin kuin ekologisuuden puolesta. Kyseessä on siis luonnollinen hyvinvointiamme edistävä aarre, Aloe Vera, sekä sitä tuotteissaan käyttävä Forever Living Products.


 


Juhannuksena olimme kaveriporukalla mökkeilemässä, enkä ole vuosiin kärsinyt näin paljoa hyttysten ja paarmojen puremista! Koko sakki oli suoraan sanottuna näppylöitä (ja niiden aiheuttamaa raivoa) täynnä. Pääsin vihdoinkin testaamaan tositilanteessa uutta hankintaani, Foreverin Aloe Vera Gellyä, joka on rauhoittava ja viilentävä ihonhoitogeeli. Voin kertoa, että toimii hyvin myös hyttysen puremiin enkä olisi selvinnyt mökkireissusta ilman sitä. Geeli perustuu nimensä mukaisesti Aloe Veraan ja toimii myös kuivaan ja auringon polttamaan ihoon. Ihan selvästi joka kesäinen must-have hankinta, mökkiseurakin tykästyi sen verran hyvin ;)




Aloe on hyvä luonnollinen keino oman hyvinvoinnin, hyvän olon ja ihonhoidon, edistämiseksi. Kerron mielelläni lisää aiheesta ja tuotteista kiinnostuneille. :) Kauttani voi nyt myös tilata Foreverin Aloe Vera -tuotteita. Tiedustelut/tilaukset: forevertiina@outlook.com.




Hyvää alkanutta viikkoa!
<3: Tiina



Ei kommentteja: