tiistai 8. maaliskuuta 2016

IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ!



HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ KAIKKI IHANAISET ! ;) 

Tämä on meidän päivä, ansaitusti. <3 Ja asiasta valittavat vastaanvääntäjät ja ukot, teidän steak+bj-päivänne on ihan nurkan takana jo myös. Se on teidän sitten. 

Tosiasiassa, joka päivähän meillä on naistenpäivä, miestenpäivä, äitienpäivä, isänpäivä ja ystävänpäivä. Kukkia ja herkkuja ja huomionosoituksia voimme antaa toisillemme koska vain, yleensä ne spontaanit pikkuasiat ovatkin niitä parhaita. Koskaan ei ketään saa pitää itsestäänselvyytenä ja aina pienenkin mahdollisuuden tullen kannattaa toiselle tunteensa ilmaista niin sanoin kuin teoin. Budjettikaan ei koskaan ole este, sillä pusut ja halit eivät maksa mitään ja voivat joskus pelastaa toisen ihmisen päivän ihan täysin. :) 

Muistetaan siis huomioida toisiamme useammin kuin vain näinä "kansainvälisinä juhlapäivinä", mutta eritoten näinä päivinä jos huomionosoitukset ovat vähemmälle muutoin jääneet. :)


naistenpäiväruusuni murulta <3

Meidän talossa naistenpäivää vietettiin treenien, kukkien, herkkuruokien ja karkkipussin kera. Mutkana muuten mukavassa päivässä jouduimme toisen pupumme käyttämään eläinlääkärissä päivystyksessä vielä alkuillasta, mutta hoito oli hyvää ja lääkkeet saatiin mukaan joten eiköhän pupu nyt ala paranemaan päin :) 

Nyt ilta-elokuvana Sex and the City (miekkonenkin kumman kiinnostuneena katselee :D) ja vähän karkkia naamaan! Huomenna aamusta tanssitreenit sitten!


<3: Tiina :)



Ei kommentteja: