perjantai 27. joulukuuta 2013

Jouluhuuma jälleen ohi..

Taas olisi sitten yksi ihana joulu takana ja edessä seuraavaksi uusi vuosi ja kasa uusia kujeita ;) Joulu meni mukavasti, läheisten kanssa jouluruuasta ja tunnelmasta nauttien ja nyt turvottaa! :D Nyt on hyvä alkaa siirtymään takaisin terveellisempään ruokavalioon kun koko joulu tuli vedettyä laatikoita ja joulutorttuja sohvaperunaa leikkien oikein kunnolla ;) Tiukka kuntokuuri siis alkakoon (heti kun suklaat on ensin syöty loppuun :P)!

Tänä jouluna en pipareita jaksanut alkaa vääntään joten ne tuli nyt kaupan hyllyltä valmiina, mutta joulutorttuja leivoin senkin edestä, kolme pellillistä. Rakastan joulutorttuja <3 Taisin vähän mennä yli luumuhillonkin laittamisen kanssa, mutta kun näitä herkkuja saa vaan kerran vuodessa niin pakkohan se oli tehdä ne kunnolla ;) Glögiä (holitonta) tuli myös siemailtua kuin sieni ja vieläkin on suklaata posket pullollaan ja olo on mitä lihavin, onnistunut joulu siis! ;)


Sain myös paljon kivoja lahjoja, kiitos kaikille joille kiitos kuuluu. :) Sain mm. harmaan paljettineuleen, suklaata (lisää), erittäin tarpeeseen tulleen 500GB ulkoisen kovalevyn läppäriini, uuden kalenterin, kynttilän, söpöt sormikkaat ja lahjakortit Kultajouseen ja Mangoon. En malta odottaa että pääsen tuhlaamaan lahjakortit, hehe :P 




Mitenkäs teillä muilla meni joulu ja tuliko kivoja paketteja? ;)



Nyt pesemään vähän pyykkiä ja valmistautumaan iltaan, suunnitelmissa ystävän kanssa Hobitti-leffaa ja maybe lasit punaviiniä hey?! ;)

Ei kommentteja: