maanantai 3. lokakuuta 2016

THE AUTUMN EFFECT



Syysmasennus ja seinät kaatuu päälle -ahdistus. Jotenkin ne osaavat aina yllättää :D Nykyään osaan jo kuitenkin löytää keinot pysyä mahdollisimman virkeänä omana itsenäni. Tuossa jonkin aikaa kun harmaus ja sateinen ilma vain jatkui ja jatkui, rupesi jo hieman vaikuttamaan mielialaan ja energiatasoihin negatiivisesti minullakin. Kaikkeen kuitenkin mieli ja keho tottuu pikku hiljaa ja kun tiukasti pitää niistä omista rutiineista kiinni, niin kyllä siitä selviää ;) Kahvi, hedelmä-marja-vihersmoothie ja aamulenkki/treeni ja virkistyminen on taattu tällä plikalla! Näillä mennään.

No, onneksi se harmaus kuitenkin vihdoin väistyi ja pääsi taas nauttimaan auringon täyteisistä ihanan syksyn tuoksuisista päivistä. :) Eilen aamulla heräsin virkeämpänä kuin aikoihin ja kauhealla tarmolla kahvikupin ja aamiaisen jälkeen tekemään salitreeni, joka sujui kuin tanssi (ei nimittäin todellakaan aina suju!). Sitten suihkun kautta vähän lounasta nassuun ja miehen kanssa ulos nauttimaan ihanasta ilmasta! Ajoimme hänen lapsuuden kulmille kävelylle ja ihastelemaan maisemia erään yhteisen ystävämme kanssa. Kiipesimme Mustanvuoren (korkea laskettelurinne Tampereella) huipulle vähän kuvailemaan ja sen jälkeen kyllä pohkeet huusi kiitosta :D Tämän jälkeen oli ihana poiketa vielä appivanhempien ruokapöytään syömään masut täyteen. :)






Itse olen niin auringosta voimaa ammentava ihminen, että näin syksyn tullen alkaa matkakuume vaivata ja lujaa myös. Johonkin me mennään niin pian kuin mahdollista, onhan viime reissusta jo ties kuinka pitkä aikakin! Aurinkoa ja lämpöä tilattu, kiitos! Ja hopefully sooner than later.. 

Pidemmittä puheitta, nyt jatkan meidän "parisuhde"-iltaa, tiedossa pleikkarin pelaamista ja jugurtticashewpäkinöitä sekä iso kupillinen kuumaa teetä! Kyllä, näin meillä <3 Huomenna sitten työhaastattelua, mummulla kyläilyä sekä tanssitreenejä ja loppuviikosta tiedossa taas PT-koulutusta ja opiskeluhommia.. :)




Keskitytään yhdessä ottamaan ilo irti tästä syksyn ajasta ja nauttimaan auringosta, sekä tukemaan toisiamme sitten kun harmaat ajat meinaavat hiipiä ylle :)

<3: Tiina



Ei kommentteja: