tiistai 13. syyskuuta 2016

GOOD VIBES


Ihanaa viikon alkua kaikille! Mulla on alkanut ihan älyttömän hyvällä draivilla päivät taas viime aikoina. Kuulostaa ehkä jonkun mielestä oikein ärsyttävänkin ylipirteältä, joten anteeksi siitä, mutta oon vaan nyt niin hyvällä fiiliksellä! :)

Oon tässä viikonpäivät ollut nyt uravalmennuskurssilla ja voin kovasti suositella kyllä. Vaikka mulla onkin ihan kohtuullisen selvät sävelet omien työkuvioiden suhteen, niin kurssilta on saanut tosi hyviä vinkkejä ja lisäboostia asioiden toteuttamiseen. Meidän kouluttaja on todella rento ja hauska tapaus ja palvelu on asiantuntevaa. Paljon uusia näkökulmia ja ylipäänsä mahdollista saada apuja niiden omien suunnitelmien toteuttamiseen. Toimii niin työttömille kuin työkuvionsa tietäville henkilöille, aina voi oppia lisää! Laittakaa sähköpostia suoraan mulle jos kiinnostaa tietää lisää, autan mielelläni eteenpäin. 




Sopivasti oli taas viikonloppuna myös se oma Trainer4Youn koulutus, kun alkoi vihdoista viimein ne  Personal Trainerin opinnot. Koulutuskokonaisuushan alkoi jo kesäkuussa, josta on nyt suoritettu siis ne hyvinvointi- ja kuntosalivalmentajan osiot ja nyt sitten päästiin aloittamaan se virallinen pt-osuus. Se kestääkin sitten ensi vuoden puolelle saakka. Ensimmäisenä aiheena aloitettiin "kevyesti" intensiivisellä anatomian opiskelulla, rankkaa mutta mielenkiintoista! Trainer4Youn tiimi on erittäin mahtava ja kouluttajat todella asiansa osaavia ammattilaisia. Niin hieno aina saada kuulla erilaisia tarinoita ja lähtökohtia siitä, miten kukakin on nykyiseen pisteeseen päätynyt. :)





Tarkkasilmäisimmät saattoivat myös jo huomata, että blogi on kokenut pieniä muutoksia. Nyt on lisätty palvelut-osio, jossa kerron tarkemmin mitä kaikkea työkseni nyt voin keikkamielessä opiskelujeni ohella tarjota. Päivitän oman kehittymiseni ja oppimiseni myötä sinne paljon lisää mahdollisuuksia ajan saatossa, joten kannattaa pysyä kuulolla. Tällä hetkellä voin tehdä esimerkiksi kuntosali/treeniohjelmia asiakkaan tarpeille sopivaksi etänä ja livenä, lisätietoa siispä palvelut-osiosta. 

Päätin tehdä vihdoista viimein itsestäni myös hieman laajemman esittelyn, About Me -sivulle. Kerron sivulla laajemmin omaa taustaani, rehellisesti ja avoimesti. Halusin tarinalla selvittää teille kaikille hieman lähtökohtiani ja miten olen tähän pisteeseen tullutkaan. Jokaisella on mahdollisuus löytää uusia puolia itsestään historiaan katsomatta. Ei minunkaan tarinani perusteella välttämättä voisi kuvitella, että nyt yhtäkkiä olen liikunta-alan opintoja tekemässä. :D Mutta tässä sitä vain ollaan ja toivottavasti tiedossa olisi vielä paljon hienoja oppimisen mahdollisuuksia ja muita seikkailuja niin treenin, valmennuksen kuin yleisesti elämän suhteen. :)




Tekemisen täyteistä viikkoa kaikille!
<3: Tiina





Ei kommentteja: