maanantai 10. lokakuuta 2016

KESTÄVYYTTÄ JA KUNTOTESTEJÄ

sis. mainoslinkin*

Viikonloppu sujahti taas opiskelujen merkeissä. Aiheena syvennyttiin lähemmin kestävyysliikuntaan ja kaikkeen mitä se pitää sisällään. Aivot on nyt puuroa täynnä kaikenmaailman kaavojen laskemisten vuoksi vielä, joten täytyy pienen hengähdyksen jälkeen perehtyä aiheeseen kyllä itsenäisesti lisää. Kestävyysliikunta käytännössä kyllä taas on hyvinkin suuressa osassa ihan omissakin treeneissäni, koska harrastan tanssia ja lenkkeilen paljon eri sykealueita käyttäen. Fiiliksen mukaan ;) Tänäänkin tuli aamu aloitettua reippaasti lenkin merkeissä, jonka päätteeksi vielä kuntopiiritreeniä salilla.


motivation man by: Outi V. ;)


Tykkäsin kovasti, kun toisena koulutuspäivänä tehtiin erilaisia kuntotestejä toisillemme. Rakastan haastaa itseäni ja seurata kehittymistäni asioissa. Nyt saatiin tuloksia mittailtua niin liikkuvuudessa, lihaskunnossa kuin kehonkoostumuksessakin. Suurin osa meni ihan kivasti, mutta muutama asia selvästi vaatii lisähuomiota ja kehittämistä. Niinhän meillä kaikilla aina :D Nämä lähtötaso- ja kuntotestit ovat myös hyvä työväline asiakkaiden kanssa. Vaikka ne eivät alkuun miellyttäisi korvaa kaikilla, niin niiden avulla pystyy seuraamaan kehitystä ja tulokset puhuvat aina puolestaan silloinkin, kun itse ei uskoisi muutoksia tapahtuneen. Tämän vuoksi kannattaa ilman muuta silloin tällöin myös kuvata itseään vaikkapa peilin kautta, sillä oma silmä monesti sokeutuu sille omalle kropalle ja kuvien avulla pääsee näkemään ulkoisen muutoksen selkeämmin. Ei ne peilikuvat siis aina ole pelkästään pinnallisia peppuselfieitä ;) Eikä tietenkään ole välttämätöntä julkiseksi mitään laittaa, ihan omaa itseään varten arkistoihin on oikein hyvä.



Nyt näin syksyn tullen alkaa olla otollinen aika myös päivittää niitä omia vaatevarastojaan taas talven varalle ja onneksemme nettikaupat on pullollaan kaikkea ihanaa syys- ja talvivaatetta. Ihan must do -asia ennen nettishoppailuja on kuitenkin rekisteröityä Bonuswaylle*, jotta saisit bonuksia takaisin ostoksistasi. Bonusway, ent. Ostohyvitys.fi, on nimensä mukaan sivusto, jonka kautta saat rahaa takaisin ostoksista. Voit saada hyvitystä nyt niin vaatekaupoilta, kauneudenhoidosta kuin vaikkapa matkailusivustoilta. Lähde siis vaikka talvea hetkeksi karkuun ja saat siitä vieläpä hieman hyvitystä takaisin ;) Itse en suostuisi enää netistä ostamaan mitään ilman Bonuswaytä. Rekisteröidy nyt kauttani alla olevasta linkistä*, niin saat lisäksi 10e lisäbonuksen heti ensimmäisen tilauksen yhteydessä!


 

Mukavaa viikon alkua kaikille!
<3: Tiina





Ei kommentteja: