lauantai 4. elokuuta 2018

KUULUMISIA,TÖITÄ JA ARKITOHINAA


Heipparallaa. 

Ollaan ehditty nyt ympäripyöreästi kaksi kuukautta asustella täällä Espanjassa. Nyt tuntuu, että olemme sellaisessa pisteessä, että olemme kotiutuneet vihdoin ja arkiset asiat ovat ottaneet myös valtaa. 

Minulla on nyt omaa työharjoitteluani paikallisessa hostellissa takana kuukauden verran ja hommat ovat alkaneet sujua paremmin. Olen päässyt oppimaan paljon uusia asioita ja alkaa vastaanoton hommatkin olla jo kohtuullisen hyvin hanskassa. Edistymistä on tapahtunut siis todella kiitettävästi. Parasta on kuitenkin ollut päästä tutustumaan niin mahtaviin uusiin työkavereihin! Kaikki ovat todella hyväntuulisia ja avuliaita, jopa silloin kun asiat menisi päin mäntyä. Asiakkaatkin, ainakin suurin osa, ovat aina todella hauskaa sakkia ja kokonaisuudessaan hostelli tuntuu työympäristönä paljon enemmän omalta, kuin vaikkapa hotellit. 

Mikalla alkaa myös vihdoista viimein hänen omat työnsä ensiviikon alusta. Reissumme alkupuoli oli aikalailla vain lomailua ja kaupunkiin tutustumista, joten tämä työpuoli tuntuu tavallaan ihan virkistävältä. 


Töiden alku luonnollisesti tarkoittaa myös lisätuloja, joten pääsemme vihdoinkin toteuttamaan vähän erilaisia retkiä kaupunkimme ulkopuolellekin ja etsimään uusia seikkailuja. Kaikenlaista on ollut haaveena ja tarkoituksena toteuttaa jo paljon aiemmin, mutta aina on tullut jokin este eteen. Nyt olemme konkreettisesti ostaneet jo ensimmäiset lippumme eräälle mielenkiintoiselle retkelle, luvassa vesiputouksia ja kaunista luontoa ja ehkä yhden uuden kaupunginkin ruksaaminen listalta. Retki tullaan toteuttamaan ensiviikonloppuna ja retkikuulumiset tulen tietenkin tänne blogiin päivittämään mahdollisimman pian sen jälkeen. 

Tuleva retkemme tullaan toteuttamaan yhdessä ensi viikolla Suomesta saapuvien ystäviemme kanssa, joten siitä tulee tuplasti hauskempaa ;) On ihana saada nähdä vieraita kotipuolesta ja päästä leikkimään kaupunkiopasta hieman. Saa nähdä mitä kaikkea hauskaa eteen ensi viikon aikana vielä tuleekaan. :) 

Jos haluat saada reaaliaikaisia päivityksiä tekemisistämme, niin suosittelen ottamaan haltuun instatilini @tiinajohannaaa, koska ihan kaikki asiat eivät aina välttämättä tänne blogiin asti päädy. 

Gran Fira de Julio - tivoli ja maailmanpyörä <3

Ensiviikon tohinoita odotellen!

<3: Tiina Johanna


Ei kommentteja: