keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

USKALLA USKOA ITSEESI

Huh, onpas taas vähän aikaa vierähtänyt viime kirjoituksesta! On ollut niin paljon kaikenlaista puuhaa ettei yksinkertaisesti ole ennättänyt paneutuun tietokoneella istumiseen. :D 

Tuli hankittua tuossa uusi salijäsenyys, koska halusin uutta virikettä treenaamiseen ja nyt olen niin innoissani siitä. Kiva käydä testailemassa uudenlaisia ryhmätuntejakin ja jäsenyyteen kuuluu myös viereisen uimahallin ilmainen käyttö, joten sitäkin mukava päästä hyödyntämään!


Jännittäviä uusia koulutus- ja duunikuvioita tulossa lähiaikoina, joihin valmistautumisessa on tässä mennyt suurin osa keskittymisestä. Viikonloppuna alkaa ensimmäinen koulutusjakso, josta olen todella innoissani ja jännittääkin niin kamalasti. Vaikka aihepiiriin olenkin jo aika hyvin perehtynyt, niin silti pääsen hyppäämään siltä omalta pieneltä mukavuusalueelta aika harppauksen eteenpäin. Vielä pari vuotta sitten en olisi ikinä kuvitellut että minä itse voisin tälläiseen lähteä, ajattelin että eihän musta tämmöiseen ole. Mutta parin viime vuoden aikana on tapahtunut aikamoista itsetutkiskelua ja kasvamista ja tunnen olevani vihdoin valmis uskomaan omaan tekemiseeni ja olemaan rohkea. Paljon on vielä asioita opittavana ja mielestäni se kasvaminen tapahtuu ihan läpi elämän meillä kaikilla, ei vain hetkellisesti. Tämä on nyt sitten minulla se ensimmäinen iso askel kohti uutta mielenkiintoista urapolkua ;)

Eilen kävin myös hieman toisenlaisessa koulutustilaisuudessa tietämättä oikeastaan edes että mihin menin, mutta kiinnostuin asiasta sen verran että pakko oli napata asiasta kiinni ja lähteä katsomaan mitä siitä tulisi. Aihepiiri sopii niin hyvin omiin kiinnostuksen kohteisiin ja tuleviin työkuvioihin että miksipä ei. Tästäkin lisää sitten kun asia ottaa enemmän tuulta alleen ja saadaan pyörät enemmän pyörimään ;)


Ja miten ihanaa kun kesäkin alkanut tekemään tuloaan! Auringosta saa niin paljon energiaa päiviin. Kerran päästiin ihan kunnon biitsipäivääkin jo viettämään hyvässä seurassa, toivottavasti pian uudelleen! Ihana on ollut päästä taas pitkästä vähän grillailemaankin hyviä grilliruokia (oon ihan hullu pihvifriikki!) ja päässyt maistelemaan herkullisia kesämarjoja. Pari mökkireissuakin jo tiedossa tälle kesälle ja sitten syksymmällä tosiaan joku kiva ulkomaanreissukin tulossa vielä, joten kivoja asioita edessä. :)




Hyvää kesää kaikille ihanille! :)
<3: Tiina





<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14981983/?claim=8bv4adjv8d2">Follow my blog with Bloglovin</a>

Ei kommentteja: