tiistai 21. kesäkuuta 2016

HYVINVOINTIVALMENTAJA

Vihdoinkin pääsin taas tännekin kuulumisia avaamaan. Moni varmaan somen kautta onkin jo huomannut, että toissaviikolla paljastin viimein nämä uudet koulutus ja duunisuunnitelmat. Aloitin nimittäin Trainer4You:lla Personal Trainerin koulutusputken ja sen ensimmäisen vaihe, hyvinvointivalmentajan koulutus, tuli suoritettua toissaviikonloppuna. Seuraavaksi edessä kuntosalivalmentajan koulutus, josta matka etenee sitten niihin PT -oppimisiin.


Hyvinvointivalmentajakoulutuksessa avautui monia uusia asioita ja sai "vanhoihin" oppeihin uutta näkökulmaa. Meitä oli kiva porukka täynnä monia erilaisia persoonia erilaisista lähtökohdista. En ollutkaan ainoa, jota jännitti saapua paikalle "tälläisenä tavallisena pullukkana kun kaikki varmaan jotain fitnessurheilijoita yms.", kuten me kaikki pitkin koulutusta totesimme. Kaikkihan me ollaan ihan tavallisia pullukoita ulkonäköön katsomatta!

Itselleni tuli ensimmäistä kertaa aikoihin sellainen fiilis koulutuksessa, että just täällä mun kuuluu olla. Tiesin, että nyt ollaan jonkun tosi hyvän jutun äärellä ja tästä tulee kehkeytymään vielä jotain todella huippua.


Ja ei, hyvinvointia ei mielestäni opita yhdessä viikonlopussa. Se on mielestäni elämän mittainen tie, jossa oppii aina uusia asioita itsestään ja tapoja panostaa siihen juuri omaan hyvinvointiin. Koulutuksesta kuitenkin jäi paljon tietotaitoa asiaan liittyen käteen. Asioita, jotka ei meille kaikille ole todellakaan itsestäänselvyyksiä vaikka meistä moni niin luulee. ;) Hyvinvointi lähtee sisältäpäin, mutta voidakseen hyvin täytyy muistaa pitää myös siitä kehosta huolta. 

Meidät on luotu liikkumaan, se vaikuttaa terveyteemme, aineenvaihduntaamme ja vireystilaan kuten myös se terveellinen ja säännöllinen ruokavalio. Itseltään ei myöskään tarvitse eikä kannata kieltää ihan liikoja, jos kokonaisuus on balanssissa niin sitä ei yksi herkutteluhetki silloin tällöin pahemmin hetkauta. 

Elämä on elämästä nauttimista varten, joten pidetään itsestämme huolta voidaksemme nauttia siitä mahdollisimman pitkään ja täysillä! :)

<3: Tiina

Ei kommentteja: