tiistai 1. maaliskuuta 2016

MATKASUUNNITELMIA JA UUSIA HAASTEITA


Hyvää ja energistä alkanutta viikkoa kaikille! 




Meillä on ainakin viime päivät ollut täällä aikamoista actionia laidasta laitaan. Treenien ja muiden arkirutiinien keskellä päätin nimittäin tuossa eräs päivä heittää asuntomme sisustuksen uuteen uskoon. Raahasin sohvaa uuteen paikkaan ja hyllyt vaihteli päikseen paikkojaan oikein railakkaasti. Hienosäätönä vielä ihania sisustustyynyjä ja muita elementtejä piti hankkia lisää ja tuoda paremmin esille. Ja  kaikki tämä uurastus ihan yksin miekkoseni ollessa reeneissä, girl power! ;)

Parhaimpana viikon piristyksenä tuli kavereiden kanssa päätettyä, että syksymmällä lähdetään pitkästä aikaa reissuun ja aurinkoa ja uusia maisemia ihastelemaan. <3 En ole vielä koskaan isommalla kaveriporukalla päässyt reissaamaan, koska kaikilla aina aikataulut ja rahatilanteet menneet ristiin. Tämä on myös mun ja poikaystäväni ensimmäinen yhteinen kunnon reissu, joka ylettyy Tallinnaa pidemmälle. Määränpäätä en vielä paljasta, mutta useampi kuin yksi kaupunki tullaan valtaamaan ja siitä tulee ihan mahtavaa! Majoitusideoita otetaan vastaan, kahdelle pariskunnalle sopivia ;) Yksityiskohtien varmistuessa paljastelen tännekin suunnitelmia sitten lisää.. :)


(kuka osaa arvata paikkaa? ;) )



Sain viime viikolla myös kuulla pääseväni yhteen erittäin mahtavaan koulutukseen, josta paljastan myöhemmin lähempänä kesää lisää.. Mutta tiedossa uusi aluevaltaus minulle ja positiivista uutta haastetta! Tämä tuli kuin tilauksesta, koska olen jo pidempään pähkäillyt paljon mitä sitä seuraavaksi lähtisi omista haaveista toteuttamaan ja olenko valmis vai en. Tässä kohtaa pakko sanoa, että elämä teki sen valinnan puolestani kun juuri epäröimisen hetkellä sainkin ilmoituksen että nyt alkaa uusi työn/opinahjo ja uudet tuulet ;) Kesää siis odotellessa!




 <3: Tiina

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Valencialta näyttää