sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

LENNOT BUUKATTU, MUTTA MINNE ENSIMMÄISENÄ?

Jes jes jes! 

Ensimmäiset askeleet kohti tulevaa seikkailuamme on otettu. Saimme vihdoista viimein lennot hankittua, eikä se edullisten lentojen hankinta kohti Espanjaa ollutkaan enää tässä vaiheessa mikään itsestäänselvyys. Vaikka onkin kiva lähteä heti kesän alkupuolella reissuun, niin sitä samaa ajattelee valitettavasti joka vuosi moni muukin kesälomasesongista johtuen. Onnistuimme nappaamaan onneksi vielä omat lentomme kohtuuhintaan, alle satasella per naama matkatavaroineen päivineen. 

Vielä enemmän olen innoissani lentojen kohdekaupungista, joka on tällä kertaa Madrid. En ole vielä koskaan päässyt Madridissa käymään ja onneksemme ne halvimmat lennot osuivat tällä kertaa sinne. Yleensä Espanjan alueen edullisimmat lennot Helsingistä osuvat Barcelonaan, mutta tulemme tekemään useammankin lyhyemmän reissun erilaisten konserttien tiimoilta jo ennestäänkin tuttuun Barcelonaan, joten mukava päästä tutustumaan ihan uuteen kaupunkiin nyt. 


Reissumme ensimmäiset päivät tulemme siis viettämään upeassa Madridissa, tutkien ja nauttien pääkaupungin antimista ja maisemista. Suunnitelmissa olisi piipahtaa myös päiväretkellä ainakin Toledossa, ehkä myös Segoviassa jos aikataulut antaa myöden. Vinkkejä Madridiin otetaan mieluusti vastaan, jos hyviä löytyy!

Madridista olisi tarkoitus suunnata tulevaan "kotikaupunkiimme", ja koska emme vieläkään ole saaneet asuntoa hankittua, niin edessä saattaa ensimmäisenä olla asunnonhankintaprojekti paikan päällä. Onneksi tämä käytäntö on kuitenkin todella yleinen ja tuleva työharjoittelupaikkani tulee olemaan apuna tarvittaessa, joten ei tarvitse stressata.


Nyt on myös irtisanottu nykyinen Suomen kotimme, joten se on nyt menoa. Edessä on käytännön asioiden järjestelyä ja pakkaamista, ylimääräisten ja turhien tavaroiden myymistä/hävittämistä, matkakassan kartuttamista ja työntekoa sekä koulujuttuja, espanjankielen opiskelua ja kaikennäköistä puuhaa. Kaiken tämän keskellä olisi vielä toukokuussa edessä yksi opintomatka Tukholmaan, äitienpäivä, tanssikauden lopetus ja kevään loppuesitykset sekä Mikalla iso kasa kuvauksia. Niin, ja läksiäisjuhlatkin pitäisi järjestää.

Eipähän ole tekemisen puutetta, kun kalenteri on jo nyt täynnä sinikynämerkintöjä.


*Artikkelin kuvat: Ilmainen kuvapankki Pixabay

Have a lazy Sunday!

<3: Tiina Johanna


Ei kommentteja: