tiistai 13. toukokuuta 2014

Sairastelua ja reissuvalmisteluja

Viime viikot on mennyt aikamoisessa hulinassa, kun kauheasti ollut valmisteluja pian tulevaa Espanjan matkaa varten. Siinä sivussa tuli järkättyä äitille vielä kiva synttäriyllätys ja suunniteltua äitienpäivän viettoa (joka itseni osalta jäikin väliin..). Tossa pari päivää ennen virallista äitienpäivää oli äitilläni siis syntymäpäivä, ja halusin kerrankin järjestää jotain hauskaa yllätystä. Ensimmäisenä vein äipän ihanaan Vohvelikahvilaan syömään herkkuvohvelit ja sen jälkeen teatteriin katsomaan "Näillä palkoilla ei makseta", joka oli todella hauska esitys (suosittelen!) ja tietysti piti antaa vielä se ihan käteen jäävä lahjakin eli hopeinen ranneketju ;) Mamma tykkäsi, joten ylläri onnistui hyvin. Hyvä minä, onnea äiti.

vohvelia kuningatarhillolla ja kermavaahdolla, nam :P

Ja tosiaan, onnistuinpa myös kaikkien kampaajien, ripsihuoltojen ja monien muiden valmistelujen jälkeen tällä mun hienolla blondin tuurilla hankkimaan vielä viime tipassa itselleni hirveen kuumeflunssan ja korvatulehduksen (eiks se ole lasten tauti hei ??! :D) ennen reissuunlähtöä, ja siitä syystä jouduin äitienpäivänkin viettään kotona peiton alla kun sukulaiset kokoontuivat hankkimani mansikkakakun ääreen mummulassa. Jee. Nyt sitten vaan jänskään miten lentäminen sujuu puolikuntoisena ja toivottavasti ei ala tärykalvot puhkeilemaan, mikä ei tunnu enää yhtään niin kaukaa haetulta vaihtoehdolta kun tässä tälläista surkeiden sattumusten sarjaa muutenkin nyt eletään. FUCK-MY-LIFE. No mutta, jos tosta lennosta selviän niin perillä odottaa ihana Barcelonan aurinko <3 Ja ehkä se välimeren ilmasto parantais tän flunssankin ;)

Puput hoitaa, hyvin on pakattu ;)
Seuraavaa päivitystä tuleekin sitten vasta matkan jälkeen, joten adios amigos siihen asti ja tämä tyttö lähtee nyt jatkaan parantelua ja lepäämistä. :)

Ei kommentteja: