torstai 1. maaliskuuta 2018

VUOSI ALKAA VIROSTA, IHAN TURISTINA

Viikko takana hirveän flunssan kourissa viltin alla juoden té con limónia nessu kourassa. Mikalla sama rumba jo toista viikkoa menossa. Fiilis on siis mitä parhain.

Jos sairastamisesta jotain positiivista täytyy keksiä, niin ainakin tulee hoidettua rästihommat tietokoneella pois pyörimästä. Toisaalta taas, tulee myös pyörittyä ihan liikaa matkailusivustoilla lentoja kyttäilemässä ja uusista kohteista haaveillen. Muutamaan kertaan on ollut jo erittäin lähellä se Osta -nappulan klikkaus, kun alkanut varpaiden jäätyminen liiaksi ärsyttää. Valitettavasti budjetin takia on joutunut hieman hillitsemään itseään.. Mutta, koska olen kuitenkin siinä  aika huono, niin kompromissina hankimme hiihtolomaksi mitä eksoottisimman reissuvaihtoehdon: Tallinna!


Tämä suomalaisten viinaturistien mekka, ah. Muy bien! Sielu lepää. Kyllä, me olemme käyneet Virossa ennenkin, yhdessä ja erikseen. Virohan on oikeasti hieno kohde, ja nykyäänhän ne viinatkin kannattaa hakea vähän kauempaa jo. ;) Mekin olemme käyneet tietenkin kokemassa tämän "viinaturismin" hienouden, koska onhan se kaikkien nuoruudessaan koettava kerran. Tai kaksi. Kuuluu suorastaan kasvuikään (?). Tällä kertaa reissun tarkoitus on kuitenkin oikeasti nähdäkin jotain, kokea Tallinnaa matkailukohteena eri tavalla ja saada aikaiseksi jopa hieman kunnollisia matkakuviakin (jotain muuta kuin humalaisia irvistelykuvia tai rommikolatuopin kylkeä). Tarkoitus tietenkin myös päästä irti arjesta, rentoutua ja nauttia Tallinnan antimista hyvän ruuan, maisemien ja uusien kokemuksien myötä.

No, tällä kertaa aurinkoloma saa vielä hieman odottaa (kyllä, se on tulossa, wait for it..).. ;)

Odotamme Tallinnaa innolla, otamme myös vastaan hyviä ideoita tekemisen suhteen, kunhan se ei millään tavalla liity sataman alkokauppoihin tai vanhankaupungin Suomi-baariin. Erityisesti edulliset ja erinomaiset (ruoka)ravintolaehdotukset kiinnostavat, sekä aktiviteettihelmet. Omia suosikkeja on valikoitunut mm. tripadvisorin (yksi matkailun tärkeimmistä välineistä, nevö föget!) avulla kivasti, luvassa tulee olemaan ainakin (yllätysyllätys) vanhaa kaupunkia!, mutta myös muun muassa näköalamaisemia Toompealla ja vanhoja kirkontorneja ja kulttuuria. Reissutunnelmia tullaan päivittelemään tänne, toivottavasti hyvän kuvamateriaalin kera (vihdoinkin).





*Artikkelin kuvat: ilmainen kuvapankki Pixabay

<3: Tiina Johanna



Ei kommentteja: