keskiviikko 17. tammikuuta 2018

NUTTURAT LÖYHEMMÄLLE VAMOS!

Kyllä voi joskus oman pään sisällä pyörivät asiat naurattaa. Onnistun kehittämään itselleni aina hirveän stressin ihan pienistäkin asioista, varsinkin kun olen niin kärsimätön ihminen ja kaiken pitäisi tapahtua heti. 

Pitäisi tehdä koulua varten muutama homma, tulevaa Ahlman Goes Rap -tapahtumaamme varten pitäisi hoitaa kasa kaikenmaailman nippeliasioita ja kun yksi hoituu, tulee uusi tilalle. Näillä nippeliasioilla onnistuin hankkimaan itselleni ennen joulua myös elämäni ensimmäisen migreenikohtauksen. No, sen opettamana tietenkin oli pakko hidastaa tahtia ja ottaa asiat vastaan niinkuin ne tulevat. Meillä on hyvä tiimi ja tarkoitus kuitenkin nauttia hommasta, eteenpäin sanoi mummo lumessa!

Samaan aikaan toki vielä työt ja treenit. Nämä ovat osoittautuneet kuitenkin hyviksi henkirei'iksi, missä voin rentoutua. Työssä keskitytään työhön ja tanssitreeneissä nautitaan tanssimisesta, kaikki hyvällä fiiliksellä. Ja ONNEKSI on työ, jonka voin lukea kerrankin tähän hyvän fiiliksen kategoriaan :)

Aloitimme myös Mikan kanssa jälleen opiskelemaan lisää Espanjaa (lue: minä lisää, Mika ensimmäistä kertaa), sillä kesällä olisi edessä lähtö Espanjaan työharjoitteluun ja sitä myöden myös joksikin aikaa tukikohtamme muutto sinne. Toki kyseisellä alueella pärjää oikein hyvin englanninkielellä ja koska suomalaiset ovat valitettavasti valloittaneet puolet alueesta, niin suomenkielelläkin selviää pitkälle. Mielestäni espanjankieli on kuitenkin ihana ja tulevien matkahaaveidenkin kannalta se olisi fiksu oppia. Meitä kun ei pidättele mikään ja koskaan ei tiedä mitä päähämme saadaan ;)


Hyvää pikkulauantaita ja loppuviikkoa, make your dreams become reality!

throwback to Palma De Mallorca :) 
-Tiina-


Ei kommentteja: