lauantai 30. syyskuuta 2017

VIVA VALENCIA!

Terveisiä auringon alta :) Saavuimme viime sunnuntaina vihdoinkin tänne Espanjaan, ensimmäisenä Valenciaan. Kohdevalinta on todella osunut nappiin. Ilmat, maisemat, ympäristö ja ihmiset ovat olleet todella suopeita meitä kohtaan. Lämpöä on ollut joka päivä vähintään 30 astetta ja yölläkin tarkenee shortseissa. Parhaillaan nautin mango frappea rannalla meren kohistessa vieressä. Kohta täytyy mennä uimaan!

Paljon on tullut vietettyä aikaa rannalla nautiskellen ja uiden, sekä tietysti lenkkeillen. Salitreenistä kroppa on saanut levätä tämän viikon. 

Joka päivä olemme käyneet tutkimassa ja kiertelemässä ympäristöä, sillä AirBnB-kotimme sijaitsee aivan ihanalla kalastajakylä-alueella rannan tuntumassa. Rakennukset ovat jokainen erilaisia ja kauniita ja seutu on persoonallinen ja sielukas. Kaupungin keskustaa olemme myös käyneet koluamassa ja erityisesti vanhan kaupungin alue oli helmi. Niin paljon nähtävää ja koettavaa, olemme jo niin kotiutuneet! Tänne on tultava toistekkin.

Shoppailua emme ole harrastaneet, mutta ulkona syömistä sitäkin enemmän. Täällä on tullut käytyä ihan mahtavissa ravintoloissa tapaksilla ja lounailla ja tietenkin paellaa vetämässä. Mikäänhän täällä ei paljoa maksa, viintä saa alle eurolla ja pihviä alle kympillä. Kannattaa hakeutua paikallisten suosimiin paikkoihin, eikä turistiravintoloihin joissa myös hinnat ovat turistihintoja. Kämpillä kokattiin myös pari kertaa, kun kaupasta tarttui mukaan ihan naurettavan halvalla viintä ja lihoja ja salaatit. ;)

Tämä paikka on ollut huikea, kaunis ja värikäs kaikin puolin. Suosittelen kohteena kaikille, joita ei haittaa tulla vaihtolennolla tai junalla/bussilla meidän tapaan Barcelonasta. Todella pienen vaivan arvoista, eikä ole tullut muita suomalaisia vastaan kuin kerran ohimennen. 



























Kiitos Valencia, olit hyvä meille! Seuraavaksi Alicante!
<3: Tiina 

Ei kommentteja: