lauantai 24. joulukuuta 2016

MERRY CHRISTMAS

Nyt se on täällä, jouluaatto <3 Tänä vuonna olen ollut erityisen innoissani joulusta, enemmän kuin aikoihin mikäli se on mahdollista. Olen suunnitellut, koristellut, leiponut extra paljon ja fiilistellyt joululauluja oikein hyvissä ajoin. Kunnon joulukärpänen pääsi näköjään iskemään :D Kävimme myös äitini kanssa stadissa opiskeluviikonloppuni aikana Joulutorilla vähän ostoksilla ja nauttimassa joulumieltä, kuten myös täällä "kotitorilla" tietenkin. 

Tänä jouluna varmaan siis ainoa miinus on se, että olemme molemmat miehen kanssa flunssassa nenät tukossa, joten joudumme haukkomaan happea erityisen kovaa ruokailun aikana ja niiskuttamaan hieman ärsyttävästi muiden vieressä. Pahoittelut jo etukäteen sukulaiset.  

Kaiken hössötyksen ja fiilistelyn keskellä tärkeintä joulussa on kuitenkin ihmiset. Ne omat ja myös vieraat ihmiset, lähimmäisen rakkaus ja ilo. Nautitaan yhdessäolosta ja muistellaan niitä, ketkä ei enää luonamme ole. Olen aina erityisen herkällä päällä jouluisin, ehkä siksi että silloin on niin paljon aitoa rakkautta ilmassa ja osaa itsekin kunnolla heittää ne arkihuolet nurkkaan ja keskittyä siihen mikä on oikeasti tärkeää. Ja vaikka maailmassa tällä hetkellä tapahtuu paljon pahaa, niin ei anneta sille pahuudelle valtaa ja keskitytään itse jakamaan sitä hyvää. 

Rauhallista ja rakkauden täyteistä joulua kaikille! <3









<3: Tiina, Mika ja Jesperi-kani



Ei kommentteja: